مواد لازم:
پیش از شروع، فر را روشن کرده و روی ۱۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
ابتدا کره آب شده را با پودر کاکائو مخلوط کنید و کنار بگذارید. همچنین تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه با سرعت بالا خوب بهم بزنید و شکر را به آرامی به آن اضافه کنید تا کاملا پف کند. سپس در یک کاسه متوسط، مواد خشک باقی مانده مانند آرد، نمک، بیکینگپودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر، کره و پودر کاکائو را به همراه شیرین کننده سوییت اند لو، تخم مرغ، وانیل و پوست پرتقال رنده شده با دور متوسط همزن به خوبی مخلوط کنید.
سپس به آرامی و در حین هم زدن، مواد خشک و شیر را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
یک قالب میانتهی انتخاب کرده و سطح داخلی آن را چرب کنید، سپس مواد کیک را داخل آن بریزید و برای ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. برای کنترل پخت کیک می توانید یک چنگال را در کیک فرو کنید و زمانی که چیزی به چنگال نچسبید کیک را بیرون بیاورید و روی توری قرار میدهیم تا خنک شود. بعد از آنکه کیک کامل خنک شد، آن را از قالب خارج کنید.
پیشنهاد ویژه: نصف لیوان آب پرتقال تازه را با ۲ ساشه سوییت اند لو مخلوط کنید و پس از خنک شدن کامل روی کیک خود بریزید!
کیک شکلاتی شما، خوشمزه و شیرین ولی بدون قند آماده است. نوش جان!