مواد لازم:
ابتدا پودر شکلات و شیرین کننده را در یک لیوان مخلوط کرده و آب جوش را به آن اضافه میکنیم و انقدر مخلوط میکنیم تا یکدست شود سپس شیر را در قابلمه ریخته و بر روی گاز قرار می دهیم و همزمان با هم زن برقی آن را می زنیم، تا کف کند.
سپس حرارت زیر آن را خاموش می کنیم. این کار حدود ۳-۵ دقیقه طول می کشد. سپس با قاشق، کفِ شیر را برداشته و به آرامی در لیوان بر روی سس شکلات می ریزیم. بعد خود شیر را به آرامی روی لایه ی کف اضافه میکنیم از آنجایی که کفِ شیر سبک تر از شیر است، کف به سمت بالای ظرف می رود و شیر زیر آن قرار می گیرد. همچنین شیر از سس شکلات سبک تر است و بر روی آن قرار می گیرد. برای لایه آخر، اسپرسو دم کرده را به آرامی در لیوان می ریزیم. اسپرسو نیز به دلایل گفته شده، بین شیر و کفِ شیر قرار می گیرد و به این صورت نوشیدنی ای چند لایه خواهیم داشت.