مواد لازم: (برای حدودا ۲۰ عدد کروسان متوسط)
در مرحله اول آب ولرم و پودر شیرین کننده سوییت اند لو را داخل لیوان حل کنین، حل که شد، پودر خمیر مایه را اضافه کنید، کمی هم بزنین و سر لیوان رو بزارید، توی دمای محیط بزارین که پودر خمیر مایه به عمل بیاد، زمانی که حالت اسفنجی شد، حجمش دو برابر شد و سر ریز شد یعنی به عمل آمده (نکته مهم).
سپس داخل یه کاسه روغن و آب معمولی و سفیده تخم مرغ رو بریزید و هم بزنید، و حالا خمیر مایه به عمل اومده هم بهش اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید. حالا آرد رو لیوان لیوان داخل مواد الک کنید و با همزن دستی یا با قاشق یا با دست هم بزنید و هرجا خمیر لطیف شد، دیگه هم نزنین. بعد حسابی ورز بدین، سپس داخل یه کاسه رو چرب کنید خمیرو بزارین داخلش و روشو سلفون بکشید، بزارید در دمای محیط که حجمش دو برابر بشه و پف کنه، پف که کرد میاریم بیرون، یکم ورز میدیم، با کاتر خمیر رو یکسان از وسط به دو نیمه تقسیم میکنیم، بعد هر دو قسمت رو به طور یکسان به هشت قسمت مساوی تقسیم میکنیم، بعد قسمت هارو چونه گیری میکنیم و هر کدوم رو با وردنه پهن میکنیم و روی هم قرار میدیم، بعد در آخر با وردنه همشون رو پهن میکنیم و با کاتر از وسط خمیر از هر طرف برش های مثلثی ایجاد کنید. در قسمت پایینی برش مثلثی شکلات یا پنیر یا هر چیزی دوست دارید بزارید و بعد لول کنین، (سایز مثلث ها بستگی به سلیقه شما داره) بعد داخل سینی فر میچینیم و روشونو با یدونه زرده تخم مرغ رومال میکنیم و کنجد میپاشیم و میزاریم داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه.
از قبل هم فر رو ۱۰ دقیقه گرم کنید و توجه کنین که درجه دمای فر بسته به اندازه نان ها ممکنه فرق کنه.
کروسان شما، خوشمزه و شیرین ولی بدون قند آماده است. نوش جان!