مواد لازم:
ابتدا برنج شسته شده را ﺑه همراه مقدار متناسبی آب (همانند پختن برنج) روی ﺣﺮارت گذاشته و زمانی ﮐﻪ آب ﺑﻪ ﺟﻮش آﻣﺪ ﺣﺮارت را ﮐﻢ کنید و درب ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ را بگذارید. اجازه دهید تا برنج کاملا نرم و پخته شود (تقریبا ٣٠ دقیقه). در صورتی که احساس کردید آب ﺑﺮﻧﺞ ﮐﻢ است، می توانید ١ پیمانه دیگر آب به آن اضافه کنید.
حال ﺷﯿﺮ را ﺑﻪ آرامی به ﺑﺮﻧﺞ در خال پخت اﺿﺎﻓﻪ کنید (در این مرحله می توانید ﺑﻪ دﻟﺨﻮاه خودتان ٢ قاشق غذاخوری خامه به برنج اضافه کنید) و ﺣﺮارت را ﺑﺎﻻ ببرید ﺗﺎ ﺷﯿﺮ ﺑﻪ ﺟﻮش ﺑﯿﺎد؛ ضمنا در اﯾﻦ ﺣﯿﻦ ﻣﻮاﻇﺐ باشید تا ﺷﯿﺮ ﺳﺮ ﻧﺮود.
ﺑﻌﺪ از ﺑﻪ ﺟﻮش آﻣﺪن ﺷﯿﺮ، حرارت را کم کرده و ﻫﻞ را اﺿﺎﻓﻪ کنید و ﺧﻮب بهم بزنید. ﺑﻪ ﻣﺪت ٢٠ دقیقه اجازه دهید تا ترکیب به خوبی پخته و جا بیافتد؛ بهتر است مرتبا به قابلمه سر بزنید تا شیر برنج ته نگیرد. پس از ۲۰ دقیقه ﮔﻼب را اﺿﺎﻓﻪ کرده و گاز را خاموش کنید. حال بلاﻓﺎﺻﻠﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻨﻨﺪه سوییت اﻧﺪ ﻟﻮ را اﺿﺎﻓﻪ کنید و ﺧﻮب بهم بزنید. سپس ﺷﯿﺮﺑﺮﻧﺞ را تا زمانی که داغ اﺳﺖ در ﻇﺮف ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﺑﮑﺸﯿﺪ و ﺑﮕﺬارﯾﺪ ﺗﺎ روی آن سفت شود، ﺳﭙﺲ ﺷﯿﺮﺑﺮﻧﺞ ﺧﻮد را ﺑﻪ دﻟﺨﻮاه ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ
شیربرنج خوش عطر شما، خوشمزه و شیرین ولی بدون قند آماده است. نوش جان!