مواد لازم:
برای شروع، آب هلوها را گرفته و از صافی رد کنید تا کاملا یکنواخت شود. سپس شیر را به آب اضافه کرده و کمی بهم بزنید تا یک رنگ شود و پودر سوییت اند لو را به آن اضافه کنید و مجدد بهم بزنید. حال گلاب را به ترکیب اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود. در صورت تمایل میتوانید مقداری عصاره وانیل به این مخلوط اضافه کنید و سپس مخلوط خود را به مدت ۲-۳ ساعت داخل فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزند.
بستنی هلوی شما، خوشمزه و شیرین ولی بدون قند آماده است. نوش جان!