مواد لازم:
برای تهیه کیک صبحانه ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید، سفیده تخم مرغ را آنقدر بهم بزنید تا پف کند و وقتی کاسه را برمیگردانید کاملا به ظرف چسبیده باشد. سپس زرده ها را به صورت جداگانه بهم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
حال شیر، روغن و شیرین کننده سوییت اند لو را به زرده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار از صافی (الک) رد کنید و آن ها را به مخلوط زرده اضافه کنید.
با کمک قاشق چوبی، مایه کیک را در جهت یکسان به آرامی بهم بزنید و سفیده مخلوط شده را به آرامی به آن اضافه کنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
حال مایه کیک را در درون یک قالب (که از قبل چرب کرده اید) بریزید و قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در درون فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
در هنگام اجرای مراحل کیک صبحانه در صورت تمایل می توانید برای خوش طعم کردن کیک از آب پرتقال نیز استفاده کنید. امیدواریم از پخت این کیک خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید.
کیک صبحانه شما، خوشمزه و شیرین ولی بدون قند آماده است. نوش جان!